Kako izbrisati Google Plus račun

Ako razmišljate o otkazivanju Google Plus profila, u ovom ćemo vam članku pokazati korak po korak kako to učiniti. Međutim, morate imati na umu da ova vrsta izmjena podrazumijeva niz promjena u vašem korisničkom iskustvu, a osim toga, ne smijete zaboraviti da je ova društvena mreža trenutno povezana s uslugom YouTube, stoga je vaša upotreba u ovaj web U ovom članku unOMO otkrivamo kako izbrisati Google Plus račun i obavijestiti vas o promjenama koje možete doživjeti.

Trebat će vam:
  • Računalo s pristupom internetu.
  • Google Plus račun.
Sljedeći koraci:

1

Prvi korak za brisanje računa na usluzi Google Plus je pristup sljedećoj web-adresi: //plus.google.com/downgrade. Jednom ovdje, vidjet ćete uobičajeni okvir za prijavu na Gmail, tako da ćete morati unijeti svoje korisničko ime i zaporku.

2

Tada ćete vidjeti informativni tekst u kojem će vas ova društvena mreža obavijestiti o posljedicama koje će se pojaviti u trenutku brisanja profila u usluzi Google Plus. Postoje neke usluge koje više nećete moći koristiti kada izbrišete ovu mrežu, na primjer, svaka interakcija koju ste učinili na zidu (postovi, komentari, +1, itd.) Bit će izbrisani, vaši popisi za reprodukciju na usluzi Youtube također će nestati, i tako dalje.

Imajte na umu da su Gmail i Youtube računi povezani tako da će svi komentari koje ste dali na usluzi YouTube, kao i vaše pretplate ili kanali biti izbrisani. Preporučujemo da prije brisanja s usluge Google + pažljivo pročitate što će utjecati na vas.

3

Ako nakon čitanja i dalje želite izbrisati svoj račun na usluzi Google Plus, sljedeći korak je spuštanje stranice do kraja i odabir okvira koji smo istaknuli na snimci zaslona i koji naglašava da, nakon što izbrišete profil, ova promjena je konačna. Označite okvir za nastavak postupka, a zatim pritisnite "Ukloni odabrane usluge".

4

Pomoću ove jednostavne procedure već ste uspjeli izbrisati svoj profil na usluzi Google Plus. Označavanje vas iz ove društvene mreže ne znači da ste u svakom slučaju izbrisali svoj račun na poslužitelju pošte Gmail, ali da ste izbrisali svoj javni profil i više ne možete koristiti društvenu mrežu.

Ako želite deinstalirati aplikaciju na svom mobitelu, u ovom članku ćemo vam reći kako deinstalirati Google Plus na Androidu.

5

Osim toga, morate imati na umu da ako izbrišete profil u Google Plusu, ta je promjena trajna, tj. Ne možete ponovno aktivirati svoj profil u svakom slučaju. Jedina opcija koju biste imali kada biste ponovno htjeli koristiti ovu društvenu mrežu bila bi da se ponovno registrirate. No, svi podaci koje ste ranije objavili nisu se mogli vratiti, što je važno za vas da budete jasni.